Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 
BG 5246-4971 GF Energo

Äntligen gymnastik igen
2020-08-04 14:15

Hej

Hoppas ni alla har haft en skön sommar, nu längtar vi tillbaka till gymnastiken igen.

Vi har under sommaren följt utvecklingen av Covid-19 noga och bedömer nu att läget är så pass stabilt att vi med viss anpassning kan starta upp träningen igen.


Träningsstart:

Trupp 2: 11 augusti

Förberedande Trupp: 19 augusti

Barn- samt Familjegymnastik: 22 augusti

Observera att gymnasten måste vara anmäld via hemsidan innan första träningen. Träningstider mailas ut av respektive huvudledare under veckan. 


För samtliga grupper gäller att:

  • Endast helt friska gymnaster och ledare är på träningen. Om ledare anser att en gymnast inte är frisk kommer gymnasten att skickas hem.
  • Gymnaster lämnas och hämtas utanför sporthallen – INGA föräldrar får lov att gå in (undantag familjegymnastiken där förälder är obligatoriskt).
  • Alla gymnaster och ledare tvättar händer innan träningen. Det är bra om alla gymnaster har en egen flaska med handsprit i väskan.

Vi ser fram emot en härlig gymnastiktermin!

/Styrelsen

Återanmälan
2020-07-12 11:22
Hej ! Dags att återanmäla samtliga gymnaster innan 31 juli !
Därefter går platsen till först sökande !!!!!

Irma
Återanmälan ht-20
2020-07-01 09:34

Nu är det dags att återanmäla sig till nästa termin. Anmälan görs via "Bokning & Återanmälan" i menyn - vi tar inte emot anmälningar via mail.


Anmälan öppnar för befintliga medlemmar idag den 1 juli. Vissa gruppnamn är ändrade men du anmäl dig till den grupp där födelseåret stämmer (tex gymnast född 2012 anmäler sig till Förberedande Trupp födda 2011-2012). Förflyttningar mellan grupper görs efter födelseår. Anmälan som görs till en annan grupp än den med rätt födelseår kommer vara ogiltig!


Anmälan för nya medlemmar öppnar 1 augusti, du som vill behålla din plats måste återanmäla dig innan dess.

 

BETALNING/FAKTURA

Då läget i samhället är fortsatt oroligt och vi inte vet hur Corona-situationen ser ut i höst kommer ni inte få någon faktura direkt vid bokningen. En faktura skickas istället till er mail när vi med säkerhet vet terminens start och sluttider samt träningsmängd för respektive grupp.

 

TERMINSSTART

Som en kompensation på uteblivna träningar under våren så hoppas vi på att kunna starta terminen tidigare än vanligt – runt 1 augusti. Så fort vi vet så kommer information att finnas på hemsidan.

Sommarhälsning
2020-06-13 15:26
Energos NM-trupp
Med denna soliga sommarbild vill undertecknad skicka en hälsning till alla Energos medlemmar.
Snart kommer INFO om återanmälan för hösteterminen och det blir lite annorlunda denna gång på grund av läget i landet !
Gå in på hemsidan med jämna mellanrum och läs noga på hur du återanmäler !
Ansvariga för info återkommer snart !!!

Vi hoppas på en normal termin som kommer att starta tidigare än brukligt - allt för att ta igen förlorade träningar. 
Tills vi ses - njut av sommaren !!!
Och välkommen tillbaka till höstterminen !
Irma ternstrand


Information och nuläge
2020-05-19 21:17

Hej alla Energomedlemmar

Vi har en vår vi sent kommer att glömma. Inget är sig likt – varken inom gymnastiken eller någon annanstans. I veckan kom beskedet att EM i truppgymnastik som skulle gått i Danmark i oktober flyttas fram till april 2021.


I Energo har vi gjort vårt bästa för att hitta lösningar för att kunna bedriva vår verksamhet. I styrelsen har vi genomfört riskanalyser samt rådfrågat både Svenska Gymnastikförbundet och Riksidrottsförbundet. I samtal har vi kommit fram till att vi för en del av våra grupper inte kan säkerställa att vi kan följa smittskyddsmyndighens riktlinjer för säker träning. Vi har därför beslutat att avsluta terminen för våra yngre gymnaster; det gäller Familjegymnastik, Barngymnastik samt Förberedande trupp. Runt om i landet finns det många föreningar som tagit samma beslut. Vi tycker självklart att det är tråkigt men det handlar om att skydda våra gymnaster, deras familjer och inte minst skydda våra tränare.


GF Energo är en ideell förening, Covid-19 drabbar oss precis som alla i hela samhället. Vid vårterminens start betalas utöver träningsavgiften en medlemsavgift som gäller hela året. Det innebär att du är medlem i föreningen under ett år. Vi kommer göra vårt bästa för att under höstterminen kompensera alla våra grupper för utebliven träning. Exakt hur det kommer att ske är omöjligt att säga så länge läget är så ovisst som det är nu, men det kan tex komma att ske genom: Start av termin redan 1 augusti, fler träningstimmar/vecka, dagläger osv. Vad som gäller för just er grupp får ni veta vid terminsstart.

Vi kommer därmed inte göra några återbetalningar för utebliven träning under våren utan vårt mål är att vi skall kunna kompensera gymnasterna på bästa sätt under höstterminen.


Tack för er förståelse. Var rädda om er och varandra.


Vänliga hälsningar

Jenny Fors
Ordförande GF Energo

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: