Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 
BG 5246-4971 GF Energo

Ny termin
2021-01-10 18:21

Hej

Varmt välkomna tillbaka till en ny termin. Vi gör vårt bästa för att vi skall kunna bedriva träning på ett smittsäkert sätt och hoppas innerligt att vi snart kan träffas och träna som vanligt igen.  

 

Svenska Gymnastikförbundet arbetar nu med att ta reda på OM och HUR den nya pandemilagen påverkar svensk gymnastik, förhoppningsvis kommer besked under veckan. Enligt tidigare beslut så är idrottshallar i Göteborg stängda till den 24 januari. Det innebär att endast eventuell elitverksamhet bedrivs i Landala Sporthall.

 

Följande gäller för gymnaster i GF Energo tills nya direktiv kommer:

Barngrupperna: Vi hoppas på terminsstart 30 januari men följer utvecklingen och de rekommendationer som finns.

RG-verksamheten: Övervägande digital träning. Information har gått ut från respektive tränare.

Trupp-verksamheten: Digitala träningar med start 13 januari. Information om tillvägagångssätt kommer från respektive ledare.

 

Vi hörs snart igen.

 

Må väl, ta hand om varandra

 

/Jenny Fors

GOTT NYTT ÅR
2020-12-31 14:31
Det återstår några timmar av 2020 - ett år som för många varit fyllt av oro och sjukdom. Nu ser vi fram emot 2021 - ett år som jag hoppas kan fyllas med glädje, gymnastik och mer umgänge med dem vi längtar efter. Men inte minst ett år där Energo fyller 100 år!

Jag önskar er alla ett riktigt gott slut och en fantastisk start på 2021.

Vi hörs snart igen.

/Jenny
Förlängd anmälningstid
2020-12-23 11:36
Hej
På grund av rådande restriktioner förlänger vi anmälning- och betalningstiden för våra befintliga medlemmar till den 16 januari. Nya medlemmar kan anmäla sig från den 20 januari.
Tyvärr kan vi inte lämna mer information i dagsläget utan återkommer så fort vi vet mer. 

Vi följer rekommendationer från FHM, Svenska Gymnastikförbundet och kommunen. 

Hälsn
Jenny Fors
Nya restriktioner COVID-19
2020-12-20 09:37
Fredag 18 december höll statsministern en presskonferens där ett antal nya nationella skärpta restriktioner presenterades.

Göteborgs kommun har därefter beslutat att alla idrottsanläggningar stängs för verksamhet fr.o.m.  lördag 19 dec t.o.m tors 24 jan. Detta innebär att ingen verksamhet kan bedrivas i Landala sporthall innan den 24 januari.  

GF Energo följer  de riktlinjer vi får från FHM samt Svenska Gymnastikförbundet och återkommer med mer information på när vi fått mer klarhet i vad rekommendationerna innebär.

/Jenny Fors 
Ordförande GF Energo 
2020-12-12 18:27
Till alla vänner i Energo !
Önskar er en fin Luciamorgon !
Irma T 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: