Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år.
Hög tid för återbokning
2019-06-14 16:49
Hej ! I morgon öppnar bokningen för nya medlemmar.
Vill du behålla din plats ? BOKA NU !!!
Irma
 
 
Bokning
2019-06-11 16:40
Hej igen ! Påminner om bokning o sista tillfälle 15 JUNI kl 09,59 !!!! Annars risk att mista sin plats i Energo

Styrelsen/Irma
OBS ! OBS ! BOKNINGSDATA
2019-06-09 13:13
Hej alla föräldrar till gymnaster i Energo. Observera att bokningen för redan befintliga medlemmar kan ske fram till 15 juni kl 09.59 !!!!! Alltså hög tid att boka !!!!!
Har du inte innan dess bokat medlemskap finns det risk att förlora platsen eftersom vi släpper fri bokningen kl 10.00 samma dag.
Gymnaster i RG-juniorgruppen behöver inte boka in sig - detta är redan gjort och faktura kommer i samband med terminsstarten när schemat är lagt för antal träningstimmar !!!

Styrelsen
Rikstävling 2 i Kristianstad
2019-05-25 20:05
Nova- Kamelia-Klara
Efter debut med tävling utomlands (Vilnius) var det denna helg dags för Rikstävling 2 i Kristianstad där Energo fanns på plats med fem gymnaster.
Debut för Krista Dimitrova och Anastasia Melnikova
I Fria klassen och debut för Nova i högsta Juniorklassen.
Kamelia och Clara tävlade i juniorklass BAS där Kamelia knep en bronsmedalj och Klara hade många konkurrenter
bakom sig ! 
Många nya erfarenheter inför kommande SM i juni !
Tack till tränare o domare som gör ett värdefullt arbete både före och under tävling.
IT
Bokningen öppnar inom kort!
2019-05-23 16:01

Vi har sedan 2017 ett nytt bokningssystem. Vi har inte längre något kösystem utan istället direktanmälan med kortbetalning. ALLA BEFINTLIGA MEDLEMMAR MÅSTE ANMÄLA SIG PÅ NYTT INFÖR VARJE TERMIN FÖR ATT BEHÅLLA SIN PLATS. Detta görs på hemsidan under fliken BOKNING. 

BEFINTLIG MEDLEM - Bokning öppnar den 30 maj kl. 10.00. Ni är garanterad en plats om ni bokar er innan den 15 juni kl. 9.59. Därefter släpper vi lediga platser till nya medlemmar. Vilken grupp ni ska boka er till ser ni på hemsidan. Vi utgår från födelseår. 

NY MEDLEM - Bokningen öppnar den 15 juni kl. 10.00. Anmäl dig till den grupp till vilken din ålder stämmer. Observera att vi inte kommer att öppna upp alla grupper - endast de grupper där vi har plats och möjlighet att ta emot nya gymnaster. I någon eller några grupper har vi kunskapskrav. Det framgår i så fall tydligt när ni anmäler er. 

Välkomna till en ny termin i Energo inom kort. 

/Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: