Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år.
Rikstävling 2 i Kristianstad
2019-05-25 20:05
Nova- Kamelia-Klara
Efter debut med tävling utomlands (Vilnius) var det denna helg dags för Rikstävling 2 i Kristianstad där Energo fanns på plats med fem gymnaster.
Debut för Krista Dimitrova och Anastasia Melnikova
I Fria klassen och debut för Nova i högsta Juniorklassen.
Kamelia och Clara tävlade i juniorklass BAS där Kamelia knep en bronsmedalj och Klara hade många konkurrenter
bakom sig ! 
Många nya erfarenheter inför kommande SM i juni !
Tack till tränare o domare som gör ett värdefullt arbete både före och under tävling.
IT
Bokningen öppnar inom kort!
2019-05-23 16:01

Vi har sedan 2017 ett nytt bokningssystem. Vi har inte längre något kösystem utan istället direktanmälan med kortbetalning. ALLA BEFINTLIGA MEDLEMMAR MÅSTE ANMÄLA SIG PÅ NYTT INFÖR VARJE TERMIN FÖR ATT BEHÅLLA SIN PLATS. Detta görs på hemsidan under fliken BOKNING. 

BEFINTLIG MEDLEM - Bokning öppnar den 30 maj kl. 10.00. Ni är garanterad en plats om ni bokar er innan den 15 juni kl. 9.59. Därefter släpper vi lediga platser till nya medlemmar. Vilken grupp ni ska boka er till ser ni på hemsidan. Vi utgår från födelseår. 

NY MEDLEM - Bokningen öppnar den 15 juni kl. 10.00. Anmäl dig till den grupp till vilken din ålder stämmer. Observera att vi inte kommer att öppna upp alla grupper - endast de grupper där vi har plats och möjlighet att ta emot nya gymnaster. I någon eller några grupper har vi kunskapskrav. Det framgår i så fall tydligt när ni anmäler er. 

Välkomna till en ny termin i Energo inom kort. 

/Styrelsen

GULD OCH SILVERGYMNASTER
2019-05-12 21:03
Nova och Kamelia efter avslutad tävling i Halmstad Arena

Halmstad Arena - regionstävling - Energos gymnaster tar guld och silver
2019-05-12 20:14
Energos yngsta trupp i sin slutposition
Halmstad RG stod som arrangör denna söndag 12 maj. Kallt ute men varmt inne när massor av gymnaster från Energo,  Halmstad och Jönköping värmde upp för tävling.
Energo deltog med tre trupper varav en i ungdomsklassen samt individuella gymnaster i den "fria klassen" och i juniorklassen.
När det gäller de yngre gymnasterna har sista månaden hemma ägnats mest åt truppträning vilket också visade sig ha varit en lyckad satsning. Samtliga trupper har gjort stora framsteg och alla gymnaster glänste på tävlingsgolvet.
Detta gäller även för Energos samtliga individuella gymnaster både ungdomar och juniorer.
Ädla medaljer till Nova med Guld - till Kamelia med Silver och till ungdomstruppen med Guld.
Såsom ansvarig för RG i Energo måste jag framhålla alla våra duktiga ledare och domare som gör ett fantastiskt arbete och som dessutom är glada och inspirerande ! Underbart att se verksamheten leva vidare tack vare alla er !!!
Och tack Halmstad RG för ett fint arrangemang !
IT

Sista träningen och terminsstart ht2019
2019-04-29 11:32
Den 28:e maj har Energos Truppverksamhet våruppvisning men terminen slutar inte där! Nedan kan ni se sista träningen för vårterminen samt terminsstart till hösten för respektive grupp.

Sista träningen vt2019
FT - 29:e maj
T2 - 4:e juni
T1 - 16:e juni

Terminstart ht2019
FT och T2 börjar vecka 34
T1 börjar träna vecka 35

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: