Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år.

JULUPPVISNING 9 DECEMBER KL. 17.00

Den 9 december kl. 17.00 kommer GF Energos årliga juluppvisning äga rum. Vi kommer detta år att vara i VALHALLA SPORTHALL, A-hallen. Där får vi in all publik under ett och samma tillfälle! Varmt välkomna till Valhalla den 2:a advent. Brons till Nova i Lindesbergspokalen
2018-10-13 18:13
Nova efter avslutad tävling
I helgen har Energos RG-ungdomar testat sina nya program i en internationell inbjudningstävling i Lindesberg med Stråssa GF som arrangör .
Som bästa svenska bland sistaårsungdomar kom Energos Nova Nyquist på en bronsplats och Kamelia Nenova, som liksom Nova gick till åttafinal belade sjätteplatsen. Klara Carnbäck gjorde debut i denna tävling och har därmed presenterat sig i lite större sammanhang.
Klara Leanderson - förstaårsjunior - fick tyvärr avstå att tävla pga smärtor i nacken som vi så klart hoppas är snabbt övergående !
Grattis till alla som medverkat till fina resultat !
IT
Första RG-tävling för hösten
2018-09-22 19:43
Kamelia Nova Klara o Klara
Lördag 22 september avgjordes regionstävling 3 i Jönköping. Med hjälp av stormen Knud avgick ett antal bilar redan strax efter kl sex på morgonen.
Väl framme gjorde våra duktiga gymnaster som vanligt - nämligen tog publik o domare med storm och som sig brukar har våra duktiga tränare gjort sitt för att hjälpa gymnasterna till fina prestationer. Tack till er alla o även till er föräldrar som kör o hejar !
IT
INSTÄLLDA TIDER I LANDALA UNDER HÖSTTERMINEN
2018-08-18 11:44
Hej alla tränare
Nedanstående tider har avbokats på grund av annan verksamhet 

A-HALL: Söndag 26 augusti - fredag 14 september - Lördag 15 september - Söndag 16 september
            Lördag 29 september
B-HALL: Lördag 25 augusti - Söndag 26 augusti - lördag 13 oktober

Vänligen notera detta redan nu och lämna info till berörda gymnaster

Irma
Datum för terminsstart.
2018-08-13 18:09
Familjegymnastik, Barngymnastik 1 & 2: Lördagen den 8 september. 

Rytmisk Gymnastik 1 & 2: Måndagen den 3 september. 

Förberedande Trupp: Söndagen den 26 augusti. 

Trupp 1 & 2: Tisdagen den 28 augusti. 

Se respektive gruppsida för träningstider. 
2018-07-06 18:45
SM laget vid årets SM Clara-Anna-Julie
Här ses laget som skulle försvara Energos lagSM vid 2018 års Svenska Mästerskap. Förberedelserna har skötts på bästa sätt !  Men då hoppade Claras ena knä ur led och i stället för SM blev det operationsbordet för henne.
Vad hände då med övriga i laget ? Jo Julie som hade satt sitt mål att nå en tolfte plats slutade som sexa i mångkampen och gick till alla fyra grenfinaler. Anna som tävlade för första gången i SMklassen nådde en trettonde plats (en plats från topp 12 ) och blev dessutom nia i grenen tunnband. En jättefin prestation av Anna !
26 seniorer var anmälda till SM.
Nu blir det vila och återhämtning och rehab !
Tack gymnaster och tränare för den fina PR ni gör för GF Energo ! Och STORT GRATTIS !
IT
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: