SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.

 

I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

 

Energo är en liten och familjär gymnastikförening, vi tränar i Landala sporthall och alla tränare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt. Vi har våra gymnasters mående i fokus och vill att varje gymnast skall nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och sin egen vilja. I enlighet med Svenska Gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer gör vi inga gruppförflyttningar utifrån kunskap eller ”toppning” av lag för barn under 12 år.  Mer info om detta finns här: Riksidrottsförbundet

 

Alla våra ledare och styrelsemedlemmar älskar gymnastik men precis som för er är gymnastiken en fritidssysselsättning vi engagerar oss i utanför jobb- och familjeliv. Med det sagt ber vi om er förståelse om saker ibland tar längre tid än ni önskar.

 

Varmt välkommen till

GF Energo

Föreningen med hjärta i stadens hjärta

 

 

Följ gärna vår facebook-sida GF Energo

 

Önskar ni stödja föreningen är ni välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 

BG 5246-4971 GF Energo

 
Silver till Energos duo vid SM-tävlingar i Uppsala
2021-10-03 14:52
Helgens deltagare i SM Krista Dimitrova och JSM Duo Kamelia Nenova/Nova Nyqvist -tränare Johanna Pennbrant och Fredrika Taube Sjöstrand.

Uppsala - Svenska Mästerskap i Rytmisk Gymnastik individuellt och Svenska Juniormästerskap i Duo/Trio.

På plats från GF ENERGO se bilden kompletterad med domare Åsa Nyqvist.

Krista gjorde härmed sin allra första rikstävling som individuell SENIORgymnast bland en mängd garvade äldre gymnaster. Lite darrigt i bollprogrammet men desto bättre i den svåra grenen käglor. Grattis Krista - om du blir sugen att tävla igen väntar många tillfällen.

Vår duo -sistaårsjuniorer - imponerade på mattan och fick efter färdig tävling motta en välförtjänt SILVERMEDALJ !

Vid söndagens finaltävling blev det åter silver men med mycket högre poäng - ENDAST en tiondel upp till Guldet !!

Om några veckor väntar individuellt JSM med flera deltagare från Energo.

STORT GRATTIS till samtliga ledare för FIGgruppen och så klart till er gymnaster !

IT

 

Medaljregn till Energos gymnaster i terminens första RGtävling
2021-09-19 19:22
Kristina-Kamelia-Krista-Nova-Anastasia

Jönköpings fina arena var platsen där gymnaster från Jönköpings GF, Halmstad RG och GF Energo möttes för att göra upp om medaljerna. 15 morgonpigga gymnaster, tränare och domare från Energo gjorde alla sitt bästa för att visa upp vad de tränat på under den långa pandemitiden. Och resultatet kan vi inte klaga på.

I ungdomsklassen namnger man endast de tre bästa resultaten enligt förbundets värdegrund och alla övriga stannar på samma plats. Nedan har vi Energos medaljskörd:

GULD till Krista Dimitrova senior 
GULD till Nova Nyqvist junior

SILVER till Kamelia Nenova junior

SILVER till Marta Ferreira ungdom

BRONS till Emma Chiau ungdom

GULD till vår duo Kamelia/Nova

Grattis alla gymnaster och tränare till alla framsteg Energos gymnaster visat fram denna söndag 19  september 2021 !!

IT

 

 

Beställning av föreningskläder
2021-09-04 08:43
Ett smakrpov av vårt föreningssortiment

Äntligen är gymnastiken igång igen och det är redan dags att beställa föreningskläder. Vi har flera nya plagg lämpade både för träning och fritid. 

Sista beställningsdag 8 september

Beställningen görs via vår föreningssida hos Prima Salto:
https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/gf-energo

Läs instruktionerna samt storleksanvisningar noga innan ni beställer. Rabattkoden är 4167 och gäller på kläder som inte har föreningstryck. 

 

AVBOKAD TRÄNING PÅ GRUND AV ARRANGEMANG
2021-09-01 10:38

Hej alla medlemmar - aktiva och föräldrar !

GF Energo har sin verksamhet i Landala Sporthallar vilket vi som styr föreningen är väldigt glada för.

Verksamheten fungerar i stort sett bra där (lite lågt i tak för våra RG-gymnaster) och samverkan med vaktmästare i hallen har alltid även det fungerat mycket bra.

Tyvärr finns en liten nackdel - nämligen att vi vid stora arrangemang kan bli bortbokade. Detta händer dock inte ofta men NÄR det händer får vi stå ut med att inte få komma dit på vår vanliga tid.

DETTA HÄNDER TYVÄRR REDAN HELGEN  11 - 12 SEPTEMBER. VI BER ER VÄNLIGEN UPPMÄRKSAMMA DETTA REDAN NU och passar också på att upprepa - håll avstånd och sprita händerna - spritflaska finns innanför entrédörren.

 

För GF Energo/Irma T

 

Träningstider 3A och 3B
2021-08-05 09:38

Vi har många gymnaster i Förberedande trupp och kommer i höst att dela gruppen i två delar; A och B. Delningen är enbart åldersbaserad. I grupp A tränar gymnaster födda 2012 - 2013 

I grupp B tränar gymnaster födda 2011.

Här tränas det på att få perfektion på gymnastikens grunder tillsammans med rörelseskolning, styrka och stabilitetsövningar. Gymnasterna tränar även fristående med dans, svårigheter och flexibilitet som är en gren inom truppgymnastiken.

 

Träningstider ht21:

3A:

Onsdagar  17.00-18.30

Söndagar: 13.00 - 14.30

 

3B

Onsdagar  18.00 -19.30

Söndagar: 14.00 - 15.30

 

Lokal:

Landala idrottshallar, B-hallen

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: