Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 
BG 5246-4971 GF Energo

Återanmälan ht-20
2020-07-01 09:34

Nu är det dags att återanmäla sig till nästa termin. Anmälan görs via "Bokning & Återanmälan" i menyn - vi tar inte emot anmälningar via mail.


Anmälan öppnar för befintliga medlemmar idag den 1 juli. Vissa gruppnamn är ändrade men du anmäl dig till den grupp där födelseåret stämmer (tex gymnast född 2012 anmäler sig till Förberedande Trupp födda 2011-2012). Förflyttningar mellan grupper görs efter födelseår. Anmälan som görs till en annan grupp än den med rätt födelseår kommer vara ogiltig!


Anmälan för nya medlemmar öppnar 1 augusti, du som vill behålla din plats måste återanmäla dig innan dess.

 

BETALNING/FAKTURA

Då läget i samhället är fortsatt oroligt och vi inte vet hur Corona-situationen ser ut i höst kommer ni inte få någon faktura direkt vid bokningen. En faktura skickas istället till er mail när vi med säkerhet vet terminens start och sluttider samt träningsmängd för respektive grupp.

 

TERMINSSTART

Som en kompensation på uteblivna träningar under våren så hoppas vi på att kunna starta terminen tidigare än vanligt – runt 1 augusti. Så fort vi vet så kommer information att finnas på hemsidan.

Sommarhälsning
2020-06-13 15:26
Energos NM-trupp
Med denna soliga sommarbild vill undertecknad skicka en hälsning till alla Energos medlemmar.
Snart kommer INFO om återanmälan för hösteterminen och det blir lite annorlunda denna gång på grund av läget i landet !
Gå in på hemsidan med jämna mellanrum och läs noga på hur du återanmäler !
Ansvariga för info återkommer snart !!!

Vi hoppas på en normal termin som kommer att starta tidigare än brukligt - allt för att ta igen förlorade träningar. 
Tills vi ses - njut av sommaren !!!
Och välkommen tillbaka till höstterminen !
Irma ternstrand


Information och nuläge
2020-05-19 21:17

Hej alla Energomedlemmar

Vi har en vår vi sent kommer att glömma. Inget är sig likt – varken inom gymnastiken eller någon annanstans. I veckan kom beskedet att EM i truppgymnastik som skulle gått i Danmark i oktober flyttas fram till april 2021.


I Energo har vi gjort vårt bästa för att hitta lösningar för att kunna bedriva vår verksamhet. I styrelsen har vi genomfört riskanalyser samt rådfrågat både Svenska Gymnastikförbundet och Riksidrottsförbundet. I samtal har vi kommit fram till att vi för en del av våra grupper inte kan säkerställa att vi kan följa smittskyddsmyndighens riktlinjer för säker träning. Vi har därför beslutat att avsluta terminen för våra yngre gymnaster; det gäller Familjegymnastik, Barngymnastik samt Förberedande trupp. Runt om i landet finns det många föreningar som tagit samma beslut. Vi tycker självklart att det är tråkigt men det handlar om att skydda våra gymnaster, deras familjer och inte minst skydda våra tränare.


GF Energo är en ideell förening, Covid-19 drabbar oss precis som alla i hela samhället. Vid vårterminens start betalas utöver träningsavgiften en medlemsavgift som gäller hela året. Det innebär att du är medlem i föreningen under ett år. Vi kommer göra vårt bästa för att under höstterminen kompensera alla våra grupper för utebliven träning. Exakt hur det kommer att ske är omöjligt att säga så länge läget är så ovisst som det är nu, men det kan tex komma att ske genom: Start av termin redan 1 augusti, fler träningstimmar/vecka, dagläger osv. Vad som gäller för just er grupp får ni veta vid terminsstart.

Vi kommer därmed inte göra några återbetalningar för utebliven träning under våren utan vårt mål är att vi skall kunna kompensera gymnasterna på bästa sätt under höstterminen.


Tack för er förståelse. Var rädda om er och varandra.


Vänliga hälsningar

Jenny Fors
Ordförande GF Energo

Vi öppnar delar av verksamheten
2020-04-25 19:15

Vi har fått nya direktiv från Svenska Gymnastikförbundet som innebär att säkerhetspassning inom gymnastiken är tillåten. Detta beslut har tagits i samråd med Folkhälsomyndigheten. Hela artikeln finns att läsa här: https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/NyheteromCoronaviruset/uppdateraderadtillatersakerhetspassning/


Dessa nya direktiv gör att vi tillsammans med flera andra försiktighetsåtgärder känner oss trygga att försiktigt börja öppna upp vår verksamhet igen. Vi börjar med Trupp 1 och Trupp 2, (RG Junior, RG Ungdom samt RG 2 tränar sedan tidigare). Första träningstillfället blir tisdag 28 april.


För grupperna gäller följande:

- Max 12 gymnaster per träning (för trupp 2 innebär det att gruppen delas och tränar en dag/vecka.

- Föräldrar hämtar/lämnar sina barn nere på Landala Torg (inga föräldrar tillåtna i Landala Sporthall)

- Endast helt friska gymnaster och ledare tränar.

- Vi tvättar händerna innan och efter träning.

- Vi tänker på säkerhetsavstånd och tränar främst övningar som gymnasterna kan utföra själva.


För att verksamheten skall fungera krävs att alla håller sig till ovanstående regler. Vi förväntar oss att ni tar dem på allvar.

 

Ni får mer information från respektive ledare gällande dagar, tider och grupper.


Vi håller alla tummarna för att vi inom kort kan öppna upp för resterande grupper.


Må väl!

Hälsningar från Jenny Fors

Inställd gymnastik
2020-04-16 18:44
Till Energos samtliga medlemmar

Hej !
Vi är mitt inne i en pandemi - inget som någon av oss hade kunnat föreställa oss ens i vår vildaste fantasi.
Det har nu gått ett antal veckor utan gymnastik för våra gymnaster. Vi i Energos styrelse följer de rekommendationer som kommer löpande. Och - man pratar om vikten av att det är bra att röra sig som vanligt. Dock ter det sig olika inom olika idrotter.
Att det är lättare att hålla igång t ex fotboll säger sig självt - man är ute och kan hålla sig på relativt stort avstånd. Att trängas i en gymnastiksal är betydligt svårare. Våra truppgrupper är stora och för att över huvud taget kunna träna krävs nya regler som att hålla avstånd - tvätta händerna noga - hålla redskap rena mm mm. Detta kan göras om gruppen är liten som vissa RG-grupper. Det krävs också att föräldrar inte kan finnas i korridorer då det blir svårt att hålla avstånd där.
Vi avvaktar några veckor till och följer utvecklingen noga. Förhoppningsvis kan vi komma igång kanske i maj månad och då ta igen förlorad träning under mars-april.
Om detta inte låter sig göra kommer vi att på olika sätt försöka kompensera under höstterminen för alla medlemmar som betalat sin avgift för vårterminen. Detta kan ske på olika sätt med t ex rabatt på avgiften samt extraträningar eller förlängda lektioner. Det kan också bli kompensation med t ex dagläger då man kan hålla igång gymnasterna under flera timmar med paus osv.
Vi återkommer löpande med information !!

GF Energo genom Jenny Fors och Irma Ternstrand
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: