Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 
BG 5246-4971 GF Energo

2 GULD och 2 BRONS till Energo i dagens regionstävling.
2020-10-24 21:37
Kamelia Nenova
Det var många bilar som i dag 24 oktober ställde kosan till Halmstad där HalmstadRG arrangerade coronaanpassad tävling.
I fria klassen visade Energos ungdomar att de gjort stora framsteg. Klassen är till för att gymnasterna skall träna sig i att uppträda inför domare. Dock delas inga poäng ut.
I ordinarie ungdomsklass lyckades Marta Ferreira lägga beslag på BRONSmedaljen tätt följd av Kristina Yaskova på fjärdeplatsen.
I juniorklassen lyckades Kamelia Nenova för första gången ta hem förstaplatsen och därmed bli dekorerad med en GULDmedalj. BRONSmedaljen gick denna gång till Nova Nyqvist.
För dagens höjdpunkt stod Nova och Kamelia med sitt duoprogram med tunnband. Ett mycket intressant och välkomponerat program till medryckande musik. Tack flickor - det bästa jag sett på länge. Så får man publiken att ryckas med !!! Och resultatet GULD 😄😄
Tack alla som var med i Halmstad Arena denna lördag. I natt kan ni sova en timma längre 😄😄
IT
Höstens första rikstävling i Rytmisk Gymnastik avgjord.
2020-10-18 19:40
Här ses från vänster Johanna. Fredrika. Kamelia, Nova, Krista och Katja.
Lördag 17 oktober hölls Rikstävling 2 i Lindesberg. Tre av Energos juniorer tillsammans med tränare och domare fanns på plats i Lindesbergs Arena för att testa formen efter långt coronauppehåll.
Det blev en mycket annorlunda tävling just på grund av coronan. Man tävlade i små grupper föreningsvis för att ha så få gymnaster som möjligt nära varandra.
Våra gymnaster - Nova, Kamelia och Krista gjorde sig själva rättvisa i denna första rikstävling för terminen. Krista tävlade i grenen ”junior bas” och lyckades bäst i grenen käglor. Detta var Kristas första tävling individuellt på riksplanet. Kamelia belade en fin fjärdeplats med dagens högsta poäng i grenen käglor. Kamelia och Nova tävlade i högre klassen ”junior FIG”.
Nova tog - trots en del missar i kägelprogrammet - en SILVERmedalj ! Endast några tiondelar från guldet.
Nova och Kamelia tävlade också som duo och tog i denna gren ytterligare en SILVERmedalj.
Stort GRATTIS till er alla gymnaster, tränare-domare !!!
IT
Äntligen gymnastik igen
2020-08-04 14:15

Hej

Hoppas ni alla har haft en skön sommar, nu längtar vi tillbaka till gymnastiken igen.

Vi har under sommaren följt utvecklingen av Covid-19 noga och bedömer nu att läget är så pass stabilt att vi med viss anpassning kan starta upp träningen igen.


Träningsstart:

Trupp 2: 11 augusti

Förberedande Trupp: 19 augusti

Barn- samt Familjegymnastik: 22 augusti

Observera att gymnasten måste vara anmäld via hemsidan innan första träningen. Träningstider mailas ut av respektive huvudledare under veckan. 


För samtliga grupper gäller att:

  • Endast helt friska gymnaster och ledare är på träningen. Om ledare anser att en gymnast inte är frisk kommer gymnasten att skickas hem.
  • Gymnaster lämnas och hämtas utanför sporthallen – INGA föräldrar får lov att gå in (undantag familjegymnastiken där förälder är obligatoriskt).
  • Alla gymnaster och ledare tvättar händer innan träningen. Det är bra om alla gymnaster har en egen flaska med handsprit i väskan.

Vi ser fram emot en härlig gymnastiktermin!

/Styrelsen

Återanmälan
2020-07-12 11:22
Hej ! Dags att återanmäla samtliga gymnaster innan 31 juli !
Därefter går platsen till först sökande !!!!!

Irma
Återanmälan ht-20
2020-07-01 09:34

Nu är det dags att återanmäla sig till nästa termin. Anmälan görs via "Bokning & Återanmälan" i menyn - vi tar inte emot anmälningar via mail.


Anmälan öppnar för befintliga medlemmar idag den 1 juli. Vissa gruppnamn är ändrade men du anmäl dig till den grupp där födelseåret stämmer (tex gymnast född 2012 anmäler sig till Förberedande Trupp födda 2011-2012). Förflyttningar mellan grupper görs efter födelseår. Anmälan som görs till en annan grupp än den med rätt födelseår kommer vara ogiltig!


Anmälan för nya medlemmar öppnar 1 augusti, du som vill behålla din plats måste återanmäla dig innan dess.

 

BETALNING/FAKTURA

Då läget i samhället är fortsatt oroligt och vi inte vet hur Corona-situationen ser ut i höst kommer ni inte få någon faktura direkt vid bokningen. En faktura skickas istället till er mail när vi med säkerhet vet terminens start och sluttider samt träningsmängd för respektive grupp.

 

TERMINSSTART

Som en kompensation på uteblivna träningar under våren så hoppas vi på att kunna starta terminen tidigare än vanligt – runt 1 augusti. Så fort vi vet så kommer information att finnas på hemsidan.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: