SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.

 

I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

 

Energo är en liten och familjär gymnastikförening, vi tränar i Landala sporthall och alla tränare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt. Vi har våra gymnasters mående i fokus och vill att varje gymnast skall nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och sin egen vilja. I enlighet med Svenska Gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer gör vi inga gruppförflyttningar utifrån kunskap eller ”toppning” av lag för barn under 12 år.  Mer info om detta finns här: Riksidrottsförbundet

 

Alla våra ledare och styrelsemedlemmar älskar gymnastik men precis som för er är gymnastiken en fritidssysselsättning vi engagerar oss i utanför jobb- och familjeliv. Med det sagt ber vi om er förståelse om saker ibland tar längre tid än ni önskar.

 

Varmt välkommen till

GF Energo

Föreningen med hjärta i stadens hjärta

 

 

Följ gärna vår facebook-sida GF Energo

 

Önskar ni stödja föreningen är ni välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 

BG 5246-4971 GF Energo

 
Första gymnastikveckan 2022 avverkad
2022-01-16 17:09

Hej alla föräldrar och gymnaster ! Den första veckan i Energo är avverkad och vi vill här och nu tacka er alla för att ni visat att ni respekterar att stanna hemma vid förkylning - att ni tvättat händerna i entrén och att ni försökt hålla avstånd. Vi vill också tacka alla er ledare som ser till att detta sköts på det sätt som ingår i rekommendationer från Svenska Gymnastikförbundet.

Våra barngymnasters termin brukar avslutas runt 30 april.  Vi har möjlighet att förlänga terminen in i maj månad för att alla skall få ut mesta möjliga av vårterminen.

Vi upprepar att målet denna termin är en "jubileumsshow" 23 april då vi hoppas att vi har andra möjligheter vad gäller att samla många personer i samma arena.  Och målet är att alla grupper i Energo kan medverka.

Tack alla för visat omdöme !!!

GF Energo - styrelsen genom mig - Irma T

 

TERMINSSTART
2022-01-05 12:36

Hej alla "gamla" och nya medlemmar och VÄLKOMNA till en ny termin i GF Energo.

För alla nytillkomna medlemmar kan vi berätta att vår förening fyllde 100 år 2021. Tyvärr har vi inte kunnat fira på grund av covid men tanken är att vi skall kunna gör det denna termin. Lördagen den

23 april är det tänkt att vi skall försöka genomföra en jubileumsshow så det kan vara bra att notera detta datum redan nu. 

Vi hoppas också att vi skall kunna driva verksamheten som tidigare under pandemin och fortfarande gäller följande:

Föräldrar lämnar sina barn vid entrén till sporthallen. Där kommer barnen att tas emot av hjälpföräldrar och detta gäller för barngrupperna 1 och 2 samt för RG 1. Övriga gymnaster kommer själva upp till hallen.

I entrén finns en flaska med handsprit - alla bör tvätta händerna vid ankomsten - allra helst ha en egen liten handspritsflaska med. AVSTÅND bör hållas så gott det går - föräldrar kan hjälpa till med att informera sina barn om att de inte behöver gå inpå varandra utan försöka hålla avstånd.

TRÄNINGSTIDER: Samtliga grupper startar från och med den 10 januari.

RG-grupperna har sina gamla tider - i RG 1 finns nya gymnaster och RG 1 tränar måndagar 17.30 - 19.00 samt lördagar 10.00 - 11.30. RG-FIG-gruppen har nya tider enligt schema ni redan fått.

Familjegymnastiken lördagar 11.45 - 12.45, barngrupp 2 12.45 - 13.45, barngrupp 1 13.45 - 15.00 också på lördagar

Förberedande trupp 3 A tränar tisdagar 17.00 - 18.30 samt söndagar 16.30 - 18.00

Förberedande trupp 3 B tränar tisdagar 18.00 - 20.00 samt söndagar 17.30 - 19.00

Trupp 2 tränar tisdagar 18.00 - 20.00, torsdagar 17.00 - 18.30 samt söndagar 17.30 - 19.00

 

Välkomna till en ny termin i GF Energo önskar

Styrelsen och alla ledare genom mig - Irma Ternstrand

Stipendium till GF Energos ordförande Jenny Fors
2021-12-22 16:02

Nedanstående artikel är hämtad ur Lingklubbens medlemsblad. Lingklubben är en förening vars medlemmar blir invalda efter att ha gjort stora insatser för svensk gymnastik.

Artikeln lyder som följer:

 

LINGSTIPENDIAT 2021

Lingklubben har utsett Jenny Fors, GF Energo, till årets stipendiat 2021

 

Jennys mål är att utveckla gymnastiken inom GF Energo genom att vidareutveckla ledare både i gymnastiskt kunnande men främst genom att alla ledare ska känna en trygghet i att vara goda förebilder, ha barnens bästa för ögonen och känna en tillit till att alla gymnaster utvecklas i olika takt. För att kunna utveckla trygga gymnaster behöver ledarna stå på en stadig grund med en övertygelse om att man i GF Energo alltid ska utgå från barnets bästa och att gymnaster utvecklas olia fort.

     Jenny Fors själv finner egen inspiration genom att utveckla verksamheten bl a genom ledarskapsutbildningar, föreläsningar och inte minst genom att besöka tävlingar såsom SM, NM och EM.

     Lingklubben önskar Jenny lycka till !

Slut på citatet !

 

Även GF Energo önskar Jenny Lycka till med sitt arbete som ordförande i vår fina förening och vi övriga i styrelsen är glada och stolta över att ha dig som vår ordförande !

 

IT

 

 

Julhälsning
2021-12-21 18:49

Vi - GF Energo - önskar alla våra medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !

Vi påminner samtidigt om sista återanmälningsdag för våra medlemmar. Från och med 2 januari är det möjligt för nya medlemmar att anmäla sig och då kan platser för redan etablerade medlemmar försvinna. 

Vi önskar så klart alla våra medlemmar från 2021 välkomna. Ordinarie termin börjar den 10 januari under förutsättning att inga ny restriktioner gällande covid tillkommer.

 

GF Energo - styrelsen 

Regler i Landala gällande nya restriktioner för covid
2021-12-09 18:38

Hej ! Med hänsyn tagen till nya covidrestriktioner ber vi alla föräldrar påminna barnen om att de använder spritflaskan som finns i entrén i Landala. Att tvätta händerna kan kanske hjälpa till att hålla eventuell smitta borta.

Vi hoppas så klart på att vi skall få en lugn vårtermin och ser fram emot att se alla våra gymnaster nästa termin.

Till dess önskar vi en riktigt God Jul till er alla !

 

Styrelsen/Irma

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Familjegymnastik, 27/10 18:18 
 
Vi sponsrar GF Energo: