SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.


I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

Önskar ni stödja föreningen är ni varmt välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 
BG 5246-4971 GF Energo

2021-07-24 19:31
Katja Samsonova i POLE-SM aerial hoop högsta klassen 2021

Efter avslutad gymnastikkarriär har Katja Samsonova (tidigare Rublevskaja) tränat Aerial Hoop som fritidsaktivitet. Aerial Hoop är i grunden en cirkusgren. Katja är tränare i GF Energo och tidigare RG-gymnast med flera svenska SM-guld i potten.

Numera kan man tävla i SM och VM men sporten är relativt ny och i utvecklingsfas. Första VM gick år 2019.

Katja antog utmaningen att tävla i årets SM och fick då tävla i högsta kategorin "elit" och detta i exakt samma arena där hon tävlade i sitt sista SM i Rytmisk Gymnastik - nämligen i Fyrishallen i Uppsala.

Katja lyckades i denna klass ta  hem GULDMEDALJEN och därmed också direktkvalificera sig till VM som avgörs 21 - 24 oktober. Schweiz skulle ha stått som arrangörsland men på grund av covid kommer tävlingen att avgöras digitalt.

I mitt samtal med Katja uttrycker hon sin tacksamhet för de grunder och kunskaper hon har fått från gymnastiken i Energo. 

ETT STORT GRATTIS TILL DIG KATJA !

 

IT

 

Anmälan öppnar 1 augusti
2021-07-20 08:06

Anmälan för nya medlemmar öppnar den 1 augusti. Det finns inget kösystem utan "först till kvarn" gäller. Klicka på knappen "Bli medlem" till höger och följ instruktionerna. 

 

Var noga med att anmäla er till en grupp med rätt ålder. Är platserna slut så är gruppen full - det finns alltså inga platser och det hjälper inte att anmäla sig till en grupp i fel ålderskategori. Iband släpps ytterligare platser strax efter terminsstart. 

 

Välkommen till GF Energo!

 

/Jenny Fors

Glad sommar
2021-07-06 20:02

Juli är här, skolbarnen har fått ett efterlängtat sommarlov och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan ni föräldrar får möjlighet till lite ledighet.

Även denna termin har kantats av Covid men vi har även haft en hel del ljuspunkter; restriktionerna har lättat, gymnastiken har öppnat, barn och ungdomar har fått träna igen och vi har dessutom kunnat se digitala tävlingar både i trupp och RG.

 

Efter lite välförtjänt vila ser jag fram emot en ny Energotermin. En termin där jag hoppas att vi kan ses som tidigare - med föräldramöten, utbildningar till våra ledare, träningar och tävlingar för alla gymnaster. Inte minst ser jag fram emot förberedelserna inför vårt 100-årsjubileum. Den 22-23 april 2022 skall vi gemensamt fira att vår fantastiska förening fyller 100 år. Blockera datumen, bjud in släkt och vänner och gör er redo för en härlig gymnastikhelg.

 

Jag önskar er alla en härlig sommar och hoppas ni får göra precis det ni mår bra av. Glöm inte att några handstående om dagen gör underverk för både kropp och knopp!

 

Varma hälsningar

 

Jenny Fors

Ordförande GF Energo

Dags att beställa föreningskläder
2021-04-21 17:00

Vi har utökat vår föreningskollektion med flera fina delar; bla överdragsbyxor, hoodie och väskor. Du beställer via länken:

Prima Salto Föreningssortiment

Sista beställningsdag är 30 april.

 

Kläder med föreningstryck levereras till föreningen ca 3 veckor efter sista beställningsdag. Ledare i respektive grupp hjälper till med utdelning. 

Årsmöte
2021-03-01 17:28
Alla Energos medlemmar inbjuds att delta på dagens digitala årsmöte.

Måndag 1 mars kl 19.30. 

Anslut via länk: 

För dagordning se tidigare inlägg. 

/Styrelsen
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Vi sponsrar GF Energo: