SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till Familjegymnastiken!

Familjegymnastiken vänder sig till familjer med barn födda 2018 -2019. Både barn och vuxna är ombytta och aktiva.

 

Tillsammans rör vi på oss och har kul samtidigt som barnen får en allsidig träning. Vi tränar motorik, koordination och grundformer. Lektionerna genomsyras av rörelseglädje och vi använder oss av lek, musik och många olika redskap.

En vanlig lektion innehåller samling, uppvärmning, redskapsbana, lek och en avslutning.

Rörelse är ett viktigt inslag i barnens tillvaro. Genom rörelse får barnen erfarenheter som ligger till grund för fortsatt inlärning och samspel med omgivningen. Idag vet vi att en god koordination är en förutsättning för en naturlig intellektuell utveckling. Därför strävar vi efter att erbjuda barnen en god träning i grundformer som springa, hoppa, klättra, hänga, rulla och balansera. Vi vill också att barnen ska få uppleva rörelseglädje till musik och samvaro med andra. 

 

Familjegymnastiken bygger på att föräldrar är med och leder verksamheten tillsammans med ledare tillsatta av GF Energo. Föreningen ansvarar för hall, redskap, musik, olika upplägg och i samarbete med föräldrar drivs gruppen med målet att deltaga i uppvisning i slutet av terminen.

 

Träningstid:

Lördagar kl 11.45 - 12.40

 

Lokal:

Landala idrottshallar, B-hallen.

 

 

 

 

Träning höstlovet
2021-10-27 18:18

Familjegymnastiken tränar som vanligt på lördag 30 oktober. På lördag 6 november har vi ont om ledare men om någon förälder kan ta på sig ansvaret så tränar vi som vanligt även då.

 

Vi bestämmer på lördag :)

 

Gympahälsningar från 

Jenny

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Gymnastikföreningen Energo, 17/09 20:02 
Gymnastikföreningen Energo, 15/08 09:05 
Gymnastikföreningen Energo, 07/08 18:59 
 
Vi sponsrar GF Energo: