""
TILL ANMÄLNINGSSIDAN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Energo
Gymnastik
Välkomna till Alla Kan Gympa!

Denna grupp tränar en gång i veckan och riktar sig till pojkar och flickor födda 2015 och tidigare och som har en funktionsvariation.

Alla kan gympa är en verksamhet för personer med funktionsvariation,
t.ex. rörelsenedsättning, neuropsykiatriska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar i vår verksamhet.

Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och att röra dig till musik. Vi leker lekar, bygger banor och testar olika typer av redskap så att du får träna din kropp på så många olika sätt som möjligt.

Det är viktigt för oss att vara flera ledare för att skapa en trygg miljö varför vi också vill att föräldrar deltar under lektionen, åtminstone tills vi lärt känna barnen. Rutiner är viktiga, därför är träningen utformad på ett igenkännligt sätt genom att vi exempelvis inleder och avslutar aktiviteterna på liknande sätt varje gång.

Träningstider:
Måndagar kl. 17.15 – 18.15 i Landala Sporthall, Kapellplatsen 4, Hall B. Sporthallen ligger på andra våningen, det finns hiss.

Vi erbjuder prova-på vid 2 tillfällen helt kostnadsfritt.

Varmt välkomna!

 
Vi sponsrar GF Energo: