SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik och truppgymnastik. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.

 

I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

 

Energo är en liten och familjär gymnastikförening, vi tränar i Landala sporthall och alla tränare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt. Vi har våra gymnasters mående i fokus och vill att varje gymnast skall nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och sin egen vilja. I enlighet med Svenska Gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer gör vi inga gruppförflyttningar utifrån kunskap eller ”toppning” av lag för barn under 12 år.  Mer info om detta finns här: Riksidrottsförbundet

 

Alla våra ledare och styrelsemedlemmar älskar gymnastik men precis som för er är gymnastiken en fritidssysselsättning vi engagerar oss i utanför jobb- och familjeliv. Med det sagt ber vi om er förståelse om saker ibland tar längre tid än ni önskar.

 

Svarar på eventuella frågor gör vår styrelsemedlem Irma Ternstrand (med lång erfarenhet och kunskap om GF Energo) måndag - torsdag mellan kl 10.00 - 15.00

 

Varmt välkommen till

GF Energo

Föreningen med hjärta i stadens hjärta

 

 

Följ gärna vår facebook-sida GF Energo

 

Önskar ni stödja föreningen är ni välkomna som stödmedlemmar för 100kr/år. 

BG 5246-4971 GF Energo

 
ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN
2022-05-15 19:51

Hej alla Energos medlemmar och föräldrar till våra unga gymnaster.

Anmälan för höstterminen öppnar för våra etablerade medlemmar fredagen 1 juli.

 

För nya medlemmar öppnar vi lördagen den 16 juli.

 

Det är viktigt för alla nuvarande medlemmar att anmäla sig senast den 15 juli för att vara säker på sin plats. 

Vi uppmanar alla att noga följa instruktionerna vid anmälan så att vi får rätt mailadresser mm. Som det ser ut nu finns en del mailadresser i systemet som inte är aktuella längre.

 

GF Energo/styrelsen

Kallelse till årsmöte 31 mars
2022-03-16 13:59

GF Energo inbjuder till årsmöte.

Datum: 31 mars 2022

Plats: Landala Sporthall 

Tid: 18.00

Dagordning kan ni hitta här:  Dagordning Årsmöte 2022

 

Varmt Välkommen!

/Styrelsen

VIKTIGT MEDDELANDE
2022-03-15 11:19

Hej !

Med hänsyn taget till omicron-varianten av covid med stor frånvaro både bland gymnaster och ledare har förberedelserna inför en jubileumsshow inte varit optimala. En sådan show skall kantas av glädjeyra men också av väl förberedda framträdanden.

Av denna anledning har styrelsen nu beslutat att i stället genomföra en våravslutning i LANDALA SPORTHALL samma datum - alltså 23 april under förmiddagen. Tider meddelas senare.

Vi planerar att kunna genomföra jubileumsshowen någon gång i november-december.

 

Styrelsen för GF Energo

 

Enkäten Påminnelse till er som ej svarat
2022-02-24 13:30

I november skickade vi ut en enkät och här kommer en påminnelse för er som inte har besvarat denna. Vi är tacksamma för alla svar så vi kan fortsätta vårt arbete - se text nedan.

Mail med länk till enkäten kommer inom kort.

 

I GF Energo arbetar vi ständigt för att utvecklas. Vi vill vara en förening med glädje, en förening där varje gymnast känner sig trygg och kan utvecklas så långt hen kan och vill i sin egen takt. 

I Energo bedriver vi både barn- och elitidrott och det är centralt för oss att alla; gymnaster, tränare och föräldrar upplever att vi har en trygg träningsmiljö där gymnastens mående och vilja är i fokus. 

 

För att vi som förening skall kunna säkerställa en trygg träningsmiljö har vi i styrelsen fattat beslut om att använda oss av Svenska Gymnastikförbundets stödmaterial ”Anvisningar för prestationsinriktad föreningsmiljö”. Syftet med materialet är att öka medvetenheten om vilka som är våra förbättringsområden och därefter kunna utveckla dem vidare. 

 

Du som är gymnast (över 10 år), förälder, ledare eller på annat sätt engagerad i föreningen kommer inom kort få en enkät skickad till din mail. Vi hoppas att du vill ta dig tid att svara. Enkäten är helt anonym och vi i styrelsen tar endast del av sammanställningen som är helt avpersonifierad. 

 

Stort tack för att du hjälper oss att utveckla vår förening!

 

/Styrelsen

Första gymnastikveckan 2022 avverkad
2022-01-16 17:09

Hej alla föräldrar och gymnaster ! Den första veckan i Energo är avverkad och vi vill här och nu tacka er alla för att ni visat att ni respekterar att stanna hemma vid förkylning - att ni tvättat händerna i entrén och att ni försökt hålla avstånd. Vi vill också tacka alla er ledare som ser till att detta sköts på det sätt som ingår i rekommendationer från Svenska Gymnastikförbundet.

Våra barngymnasters termin brukar avslutas runt 30 april.  Vi har möjlighet att förlänga terminen in i maj månad för att alla skall få ut mesta möjliga av vårterminen.

Vi upprepar att målet denna termin är en "jubileumsshow" 23 april då vi hoppas att vi har andra möjligheter vad gäller att samla många personer i samma arena.  Och målet är att alla grupper i Energo kan medverka.

Tack alla för visat omdöme !!!

GF Energo - styrelsen genom mig - Irma T

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Familjegymnastik, 27/10 18:18 
 
Vi sponsrar GF Energo: