""
TILL ANMÄLNINGSSIDAN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Energo
Gymnastik
Bli medlem i Gymnastikföreningen Energo
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Energo!

GF Energo är en gymnastikförening som erbjuder barngymnastik, rytmisk gymnastik, truppgymnastik och alla kan gympa. Mer om de olika disciplinerna kan ni läsa under respektive flik ovan.

 

I Energo arbetar vi utifrån Gymnastikförbundets Uppförandekod samt Riksidrottsförbundets Riktlinjer för barn- och ungdomsidrott. Vi använder orden glädje, gemenskap & idrottskurage som grund för vår verksamhet.

 

Vi tränar i Landala sporthall och alla tränare och styrelsemedlemmar arbetar ideellt. Vi har våra gymnasters mående i fokus och vill att varje gymnast skall nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och sin egen vilja. I enlighet med Svenska Gymnastikförbundets och Riksidrottsförbundets riktlinjer gör vi inga gruppförflyttningar utifrån kunskap eller ”toppning” av lag för barn under 12 år.  Mer info om detta finns här: Riksidrottsförbundet

 

Välkommen till oss!

GF Energo

 

 

Sociala medier:

Facebook GF Energo

Förening @gfenergo

Rytmik Gymnastik @rg.energo

 
Regiontävling I – Göteborg
2024-03-31 10:58

Nästa lördag, den 6 april, är det dags för regiontävling i Göteborg!

Tävlingen kommer att äga rum på Skytteskolan, Göteborg, och startar kl. 09:30.

 

Vi välkomnar er alla att komma och stötta våra tävlande gymnaster. Det kommer att bli en spännande och inspirerande dag!

Vi ses där!

 

Dubbelguld i Örnsköldsvik
2024-02-17 18:00

Vi delar glädjen över våra Junior-gymnasters framgång i Riksserien 2 i Örnsköldsvik! Ett stort grattis till Emma Qiao, som erövrade guld i Junior BAS 2011-klassen, och Alicia Andersson med guld i Junior BAS 2009-klassen. Fantastiskt jobbat, tjejer! 

Ett enormt tack till våra dedikerade tränare som väglett dem till denna framgång. 

Kallelse till årsmöte 29/2
2024-02-08 06:03

GF Energo inbjuder till årsmöte.

Datum: 29 februari 2024

Plats: Landala Sporthall 

Tid: 18.30

Dagordning för mötet kan ni hitta under https://www.gfenergo.se/dokument/

 

Guldregn på Riksserien 1: Junior gymnaster briljerar!
2024-01-20 20:35

Hej alla klubbmedlemmar,

Vi har superbra nyheter att dela med er idag! Den första tävlingen för detta år har precis ägt rum i Södertälje: Riksserien 1. Vi är otroligt glada och stolta över att kunna meddela att våra två Junior-gymnaster har presterat fantastiskt och båda tagit hem guldmedaljer.

Stort grattis till Emma Qiao, som erövrade guld i Junior BAS 2011-klassen, och Alicia Andersson, som stoltserar med guld i Junior BAS 2009-klassen. Detta är verkligen ett fantastiskt sätt att inleda vårterminen på!

Imorgon är det dags för våra Senior-gymnaster att göra sin entré på tävlingsarenan. Vi ser fram emot att dela med oss av fler spännande uppdateringar och resultat imorgon!

 

Ett stort tack till våra tränare och gymnaster för ert hårda arbete och engagemang.

Med vänliga hälsningar,

Tränarteamet Energo

Anmälan till vårterminen 2024
2023-12-31 01:44

Anmälan för nya medlemmar öppnar den 3 januari. Det finns inget kösystem utan "först till kvarn" gäller. Klicka på knappen "Till anmälningssidan" högst upp och följ instruktionerna. Notera att det kommer inte synas några grupper förrän anmälan är öppen.

 

Var noga med att anmäla er till en grupp med rätt ålder. Är platserna slut så är gruppen full och kommer då inte komma upp i listan. 

 

Välkommen till vårterminen! 

2023-12-21 13:52

Äntligen är vår rg-gruppbild här!

Terminen för RG2 och RG3 börjar måndagen 15 januari
2023-12-19 21:16

Den kommande terminen kommer att inledas på måndagen den 15 januari. 

Vi vill önska er alla en riktigt god jul och en underbar tid med nära och kära. 
Vi ser fram emot att träffas igen inom kort!

Tack för en fantastisk juluppvisning!
2023-12-17 10:26

Hej alla medlemmar,

Vår juluppvisning blev en oerhörd succé tack vare er fantastiska engagemang och stöd! Det var en dag fylld av glädje, prestationer och gemenskap som vi sent kommer att glömma.

 

Ett enormt tack till alla er som bidrog med fika till vårt café under evenemanget. Ett varmt tack också till alla som hjälpte till att driva caféet och sålde lotter – ert engagemang gjorde verkligen skillnad och bidrog till dagen.

En speciell eloge till alla som var på plats i god tid och för att bidra till att fotograferingen blev en sådan succé. Bilderna kommer att bli värdefulla minnen för våra gymnaster och är superviktiga för vår nya hemsida.

Vi vill också rikta ett särskilt tack till våra fantastiska fotografer för ert otroliga arbete med att fånga så många fantastiska ögonblick under dagen.

Tack också till våra dedikerade tränare och styrelsemedlemmar för ert outtröttliga arbete och ert engagemang för att göra vår förening till vad den är idag.

 

Att avsluta terminen på detta sätt visar verkligen hur starka vi är tillsammans och hur mycket vi kan åstadkomma för våra gymnasters bästa. Det är er support och ert engagemang som gör allt detta möjligt.

 

Vi ser nu fram emot en ny termin tillsammans!

God jul och värma hälsningar,
GF Energo

Nova Nyqvist: att besegra tuff konkurrens - från 12 till 5 i landslaget
2023-12-06 20:05

I vår klubb sprider sig jublet över en imponerande bedrift som har tagit plats i vårt gymnastikuniversum. Nova Nyqvist har just säkrat sin plats i landslaget för rytmisk gymnastik 2024. 
Nova Nyqvist, som en gång började sin resa som en av de minsta gymnasterna i vår familjegymnastikgrupp, har nu säkrat sin plats i det kommande landslaget för rytmisk gymnastik 2024.
Konkurrensen var stenhård bland de 12 landslagsgymnasterna, där endast fem skulle lyckas säkra sina platser – och Nova tog sig framgångsrikt igenom denna utmaning till en välförtjänt plats i det prestigefyllda laget.
Detta är bara en av de senaste i raden av triumfer som gör oss otroligt stolta över våra talangfulla idrottare. Vi ser fram emot att se henne fortsätta att glänsa på den nationella och internationella scenen. Grattis Nova, och tack för att du fortsätter att representera vår klubb på en sådan hög nivå! 
Och sist men inte minst, en stor eloge till våra dedikerade tränare vars stöd och vägledning har varit ovärderlig på Novas resa. Tack! 

BLI MEDLEM
 
Vi sponsrar GF Energo: